donderdag 23 februari 2012

Toch langer in Nederland

De eerste dagen van de tabletten gaan redelijk goed, maar maandag 13 februari wordt Nils behoorlijk ziek. Het lijkt op een buikgriep of komt het ook door de medicijnen tegen Leishmaniasis?
Na 3 dagen in bed gaat Nils toch mee om met Saskia en Sven te langlaufen in Winterberg. Helaas blijft hij ziek, maar heeft net genoeg energie om ’s avonds wel gezellig mee te doen met de spelletjes.
Nils is net op tijd beter om op donderdag 23 februari naar de specialist in het Havenziekenhuis te gaan. Als alles goed is kunnen we misschien op 27 feb naar Trinidad vliegen! De arts concludeert dat het met de Leishmaniasis goed gaat, er is weinig meer van te zien en de zwellingen zijn vrijwel weg.
De bloedwaardes geven echter aan dat de nieren het moeilijk hebben. Hopelijk is meer drinken voldoende, maar het moet wel in de gaten worden gehouden. Volgende week weer een bloedtest en dus niet naar Trinidad terug as maandag.
Nou ja, een paar weekjes kunnen er nog wel bij. Dan hebben we tijd om onze belastingen voor 2011 te doen! Het goede nieuws is dat de verzekering heeft gezegd dat ze de medicijnen wel willen vergoeden.

Geen opmerkingen: