maandag 31 maart 2014

Bijkletsen in het noorden

In Haren bij Groningen staat ons eigen huis, wat nu verhuurd is. Het weekend van eind maart hebben we een aantal afspraken in het noorden. Helaas is dat het weekend van de Nucleaire top; Wassenaar is vrijwel onbereikbaar. Een goede aanleiding om gezellig een paar dagen bij mijn zus in Ansen te gaan logeren. Heerlijk dat we daar zo welkom zijn.
Wieden in de toekomstige tuin van "Buurderij de Wilde Haan"

Op zaterdag 22 maart doen we met de Asser Soroptimisten mee aan “NL-doet” in Buurderij de Wilde Haan. Gelukkig is het droog, zodat we lekker buiten de tuin kunnen wieden en ondertussen gezellig kunnen bijkletsen.s Middags doen we mee met de gezellige Lente-bridge drive van de OSV bridgeclub. Al onze tegenstanders zijn heel vriendelijk voor ons, we behalen de eerste plaats! Onze namen mogen gegegraveerd worden op de prachtige, grote wisselbeker. Helaas kan die niet mee naar de Pélagie; de kleine bekertjes gelukkig wel.

De vele handen van de Soroptimisten van club Assen maken licht werk
Ook praten we bij met veel van onze vrienden in de omgeving van Assen en Haren; erg gezellig! Ook al zijn we nu al een aantal jaren weg, het contact met goede vrienden blijft bestaan. Onze verhuizer, die een deel van onze spullen opslaat, heeft goed nieuws: een drietal dozen uit de kelder van onze dochter Saskia kunnen toch nog in onze opslag gepropt worden. Weer een probleem minder.
De bridge bekers

Ondertussen wordt het lente hier in Nederland, veel te vroeg, maar wij genieten volop van dit prachtige jaargetijde.

1 opmerking:

Anneke zei

ha Hanneke en Nils,

Leuk dat jullie ook in Nederland doorschrijven op jullie blog.
Zo kunnen we ook meegenieten van jullie belevenissen.

gr van Cees en Anneke