zondag 30 mei 2010

Met prachtig weer zeilden we vorige week van Makkum via Amsterdam naar Scheveningen, net op tijd om voor de afspraak met onze dochter.


Onze afscheidsborrel afgelopen vrijdag in Scheveningen was hartstikke gezellig. Improvisatie is wel nodig om 20 mensen een drankje en een hapje aan te bieden. Onze fietsjes en onze rugzakjes bieden een uitkomst, en de supermarkt vlakbij de boot is heel handig.
Gelukkig was het mooi weer; we hebben zelfs een klein rondje in de haven gevaren!Nils heeft zich nuttig gemaakt door nog 2 lekkages op te lossen. De was is gedaan en de post afgehandeld. We hebben zelfs een volmacht opgestuurd om te kunnen stemmen op 9 juni.De wind zal vannacht naar de noordelijke hoek draaien, dus eindelijk is het zover. Morgen vroeg vertrekken we uit Nederland naar Blankenbergen in België, daarna naar Zuid Engeland.

Nog beter ..... het goede weer komt er aan. We kijken er naar uit!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Hanneke en Nils, ik vond het vrijdag 28/05 erg gezellig op de boot bij jullie afscheid.
Vandaag, 31/05 09:30 zie ik vanuit mijn raam flink wat mist richting noordzee, maar gelukkig wordt het straks beter. Ik vind jullie erg dapper, en wens jullie een goede start naar Belgie.
Groet, Nico Verhaar.

DouweRenate zei

Dus de reis is eindelijk echt begonnen! Geniet ervan! We blijven jullie volgen.
Douwe en Renate