maandag 18 april 2016

Alweer bijna terug naar Sint Maarten.


De Japanse kers bloeit volop.
De tijd hier in Nederland is om gevlogen! Zoals altijd zijn onze ambities groter dan de ruimte in onze agenda’s. De paasdagen brengen we door bij onze dochter en haar vriend in München; heel erg gezellig, het hopmuseum is interessant, kleren kopen met je dochter heel gezellig en Nils en Saskia oefenen twee keer voor de vierdaagse. Saskia probeert dit jaar ook te lopen maar kan maar met één lootje loten. Nils heeft 16 kansen, omdat hij deze 4 daagse al 15 keer gelopen heeft.
De tweede week wordt onze kleindochter vijf jaar: erg leuk om mee te maken! In de derde week is de jaarlijkse familiedag van mijn, Hanneke’s, familie heel gezellig! De “Mysterie Tour” van Hodi Speurpakketten, http://www.speurtochten.nl/volwassen  is een groot succes!
Ondertussen kopen we de pilot van de Azoren, nieuwe elektronische kaarten van het Kanaal en bestellen we extra onderdelen voor de Pélagie.

Buiten eten bij ons huisje in Duinrell
Oppassen op onze kleinkinderen blijft leuk, daar is gelukkig genoeg ruimte voor. Ze komen zelfs een nachtje logeren als we een midweek hebben geboekt in Duinrell. Het is genieten van het pretpark, de speeltuin en het ballenbad. Zelf genieten we van het fietsen door de duinen en langs de bollenvelden. Een vosje komt ons tegemoet.

Dit keer wonen we bij onze zwager op de bovenste verdieping. Wat een fantastische gastvrijheid! Ondertussen is Nils ingeloot voor de Nijmeegse 4-daagse, Saskia niet. We moeten dus begin juli 2016 terug zijn in Nederland.
Aanstaande woensdag 20 april vliegen we weer naar Sint-Maarten. Het warme weer en het blauwe water trekken alweer, nu voor de laatste keer: we zijn op weg naar huis. De Pélagie is per 1 oktober 2016 in Nederland verkocht.

Geen opmerkingen: