zaterdag 31 december 2011

GEEN Leishmaniasis......

Na de fijne Kerstdagen wachten we ongeduldig het bericht van het Havenziekenhuis af. Ze bellen ons keurig volgens afspraak op vrijdagochtend: alle testen voor Leishmaniasis zijn negatief! We zijn erg ongerust over de grote rode vlekken die Nils nog steeds op zijn arm heeft, vooral de vlek bij zijn elleboog ziet er heftig uit. De internist vraagt daarom of we meteen even langs komen. Ze kijkt er uitgebreid naar, vraagt van alles, raadpleegt een collega, maar ze weten het dus niet. Er is wel een nieuwe test ingezet, duur 2 weken!
Het goede nieuws is dat die grote wond aan Nils' hand nu duidelijk geneest. Vandaag, zaterdag 31 december, is ook de grote rode vurige vlek bij zijn elleboog wat minder groot en minder rood. Misschien is Nils zelf sterk genoeg om wat het ook is, aan te kunnen? Voorlopig ligt hij echter met een griepje(?) in bed…. Het blijft dus afwachten!
Ondertussen hebben we het heel gezellig hier op de Effathalaan bij Lum en Teets. Er worden oliebollen gebakken en de knallen zijn niet van de lucht. We houden het hier nog wel even uit.

Geen opmerkingen: