woensdag 4 december 2013

In Nederland

Met kleindochter Lisa in de speeltuin
Op vrijdagochtend 8 november landen we na een prima vlucht om 5:30 uur op Schiphol. Onze auto staat klaar bij de stalling, om 8:00 uur parkeren we voor het huis van onze dochter in Rijswijk. Het lijkt net of we gisteren zijn weggegaan; alles ziet er nog hetzelfde het zelfde uit!
Wandelen met Lisa en Quinten
Het is ontzettend leuk om de kleinkinderen weer te zien, die zijn natuurlijk een stuk groter geworden, maar Skype heeft ons op de hoogte gehouden. De daarop volgende weken zijn we volop opa en oma, het is genieten! 
Mijn jongste zus Karin wordt 50 en geeft een spetterend dansfeest. We zien alle Klavers in één keer, wat leuk.  Met de hele Honhoff familie vieren we Sinterklaas, het is een bijzonder gezellig weekend en natuurlijk is het fantastisch om iedereen weer te zien. We komen tijd tekort dus ook het bijwerken van deze website schiet er bij in. 
Ondertussen bereiden we ons alweer voor op ons vertrek naar Australië. Aanstaande maandag 9 december vliegen we weer terug om Oud en Nieuw in Sydney te vieren. Hoe gek het ook klinkt, na deze intensieve maand met alle kleinkinderen, kinderen, familie en vrienden hebben we weer veel zin om naar het zonnige Australië te vertrekken en daar ons zeilavontuur te vervolgen.
 

Geen opmerkingen: